Család

Előkerült a szerdán eltűnt 13 éves ófehértói kislány

Az eltűnt kislány időben és térben csak részlegesen tud tájékozódni, de a rendőrök szerencsére pár óra alatt megtalálták. Az is kiderült, miért tűnt el a gyerek.

Egy édesanya a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ófehértóról szerdán 11 órakor szólt a rendőrségnek, hogy a 13 éves kislánya eltűnt. A gyerek délelőtt ment el otthonról biciklivel, de az anya nem tudta, hol van. Aggodalmát csak fokozta, hogy a kislány időben és térben csak részlegesen tud tájékozódni.

A baktalórántházi rendőrök azonnal elkezdték az eltűnt lány felkutatását. Elemezték a község térfigyelő kameráinak felvételeit, majd a szomszédos településeken a lehetséges haladási útvonalakat is ellenőrizték.

A kislányra végül 15 órakor a lakóházuk közelében találtak rá a rendőrök sértetlen állapotban. A lány elmondta, hogy délelőtt összeveszett az édesanyjával, ezért el akarta hagyni végleg otthonát, de később meggondolta magát.

Végleg el akart menni otthonról a kislány (Fotó: Police.hu)

A rendőrök a lányt biztonsági intézkedés keretében hazakísérték, és átadták az édesanyjának.

(Police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top