Család

70 éve házasok, egyetlen éjszakát sem töltöttek külön

Felejts el minden Insta-szerelmespárt, akit valaha láttál! Albert és Phyllis az igazi álompár.

A 95 éves Albert Twinley és 91 éves neje, Phyllis 1946-ban találkoztak Londonban, ahol mindketten a seregben szolgáltak. Egymásba szerettek, 2 évvel később összeházasodtak és leszereltek, majd Sussexbe költöztek, ahol közösen vezettek egy hentesboltot. Harminc évvel ezelőtt nyugdíjba mentek, hogy több időt tölthessenek a családjukkal.

A brit házaspár a napokban ünnepelte a 70. házassági évfordulóját családjuk és barátaik társaságában, s mint mondják, egyetlen éjszakát sem töltöttek még külön. Az idős párnak 2 gyereke, 4 unokája és 7 dédunokája van. Hogy a mi a hosszú párkapcsolatuk titka? Phyllis szerint mindössze annyi, hogy nagyon boldog a házasságuk. Albert úgy véli, a kölcsönös tisztelet és az őszinteség nagyon fontos a boldog párkapcsolathoz. „Még akkor is ki kell tartani a másik mellett, amikor a dolgok rosszul mennek” – tanácsolja az idős férfi.

Forrás: SWNS

Twinley-ék imádnak olvasnak, hetente járnak könyvtárba, és nem múlik el nap, hogy ne játszanának puzzle-t. Sőt a sportért is rajonganak. Albert ifjúkorában focizott és krikettezett, manapság csak a tévében nézi a meccseket.

Lányuk, Caroline szerint szülei hosszú és boldog házasságának a titka a kölcsönös tolerancia, illetve az, hogy mindenben közösen döntenek, a nézeteltéréseket pedig hamar elsimítják. „Nagyon fontos az együtt töltött idő. A szüleim mindig is kedvelték egymás társaságát. Lényeges még a jó humorérzék és a közös nevetés, hiszen az közös hullámhosszt jelent” – tette hozzá a lányuk.

Még sok-sok boldog évet kívánunk a Twinley házaspárnak!

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top