Család

Ez az anyuka kitalálta, hogy lehet repülőn utazni gyerekekkel

Az internet pedig kiakadt rá.

Sok szülő rémálma – és tegyük hozzá, az utastársaké és a gyerekeké is – a kisgyerekekkel utazás, főleg repülőn. Egy négygyermekes anyuka, Shona Sibary bevallotta, hogy az ilyen helyzetekben egyszerűen benyugtatózza a gyerekeit. Shona szerint a gyógyszer megkönnyíti az utazást, és segít a gyerekeknek, hogy jól aludjanak.

A televíziós adásban, ahol ez szóba került, a meghívott orvos, Ranj Singh elmondta, hogy ő senkinek nem tanácsolná ezt, hiszen gyakorlatilag a gyógyszer egyik mellékhatására apellálnak, ami kiszámíthatatlan lehet.

Shona Sibary. Fotó: Shona Sibary/Facebook.

Shona azonban megvédte a döntését: „Ez nekem nem kínos, csak szerintem nem fair, hogy valaki, aki egy kisebb vagyont kifizetett a repülőjegyéért, tizenöt órán keresztül más gyerekének a vinnyogását hallgassa. Most, amikor az egész világ a gyerekek körül forog, szeretnék egy szülőcentrikusabb hozzáállást bevezetni. Annak idején a nagynéném, aki 30 évig volt stewardess, egyszerűen cumit adott a visító gyerekeknek.”

Képünk illusztráció. Fotó: Getty.

Amint az várható volt, az internet népe nekiesett. Bár akadtak, akik elismerték a többi utas jogát a nyugodt pihenéshez, a legtöbben azt vallották, eszükbe sem jutna a többi utas kedvéért leszedálni a gyereküket.

Persze ott van még az a megoldás is, amit senki nem említett, hogy egy pár évig akár kerülni is lehet a repülős utazást, ha kisgyerekünk van.

(via Yahoo)

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Getty.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top