Család

Együtt 167 évesek a friss házasok

Nagy-Britannia legidősebb párja 9 hónap randizás után köti össze az életét. A 88 éves férfi térdre ereszkedve kérte meg 9 évvel fiatalabb kedvese kezét.

A 79 éves Muriel Kodritsch és a 88 éves Frank Bird 9 hónapja vannak együtt, és idős koruk ellenére úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. A szerelmesek együtt 167 évesek, és ezzel a korral napokon belül elnyerik a Nagy-Britannia legidősebb házaspárja címet.

Muriel 2014-ben özvegyült meg, mint mondja: „Minden olyan gyorsan történt, alig hittem el. Akárcsak én, Frank is nagyon magányos volt. Nem akartam életem végéig egyedül maradni.”

Forrás: Mirror

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy másodszor is rám talált a szerelem” – jegyezte meg Frank, aki 2 évvel ezelőtt özvegyült meg. Muriellel a somerseti Nyneheadben lévő Mindenszentek-templomban találkozott tavaly novemberben. Amikor először meglátta az asszonyt, a barátaival beszélgetett. Három héttel később ismét látta a vasárnapi misén, akkor már szóba is elegyedtek. 

Minden megváltozott azzal, hogy egymásra találtunk. Az öregséggel járó egyik probléma a magány, de azt át tudjuk hidalni azzal, hogy együtt vagyunk. Sosem hittem volna, hogy újra meg fogok nősülni” – vallotta be Frank, és Muriel sem gondolta volna azt, hogy újra feleség lesz.

Egyik nap éppen a Büszkeség és balítéletet néztük a tévében. A foteljeink nagyon közel voltak egymáshoz, szóval könnyű volt térdre ereszkednem. A korunk miatt nem szerettünk volna hosszú jegyességet” – árulta el a vőlegény, aki augusztus 25-én veszi feleségül Murielt. Több tucat vendégre számítanak, eljön Muriel fia, az 52 éves Kevin, és Frank 64 éves fia lesz az idős férfi tanúja.

Az „ifjú pár” a mézesheteket a romantikus, északnyugat-angliai tóvidéken fogja tölteni.

Sok boldogságot kívánunk!

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top