Család

Rendőröknek kellett megvédeniük egy férfit a ragaszkodó bébimókustól

Nem tudott mást tenni, a rendőröket riasztotta az a német férfi, akit egy kismókus kezdett el üldözni Karlsruhe egyik utcájában. A rendőrök tetten érték a mókust, és magukkal vitték kabalának.

Így utólag már valószínűleg az a német férfi is mosolyog a történteken, akinek rendőrt kellett hívnia egy ragaszkodó bébimókus miatt a németországi Karlsruhében. A Guardian beszámolója szerint a férfi azután tárcsázta az egyenruhásokat, miután a kismókus üldözni kezdte őt a francia határ mentén fekvő város egyik utcáján, és nem akart tágítani.

A kihívott rendőrök még látták a mókust, ahogy a férfi után szalad, ám a nagy melegben hamar kifáradt a kis rágcsáló, ezért ott a helyszínen elnyomta az álom.

A rendőrök szerint a kölyök elveszíthette az anyját, így egy pótmamát keresett, és a férfit találta a legszimpatikusabbnak, ezért loholt utána.

A kifáradt mókust az egyenruhások egy állatmenhelyre szállították és elnevezték Karl Friedrichnek, sőt, őt választotta új kabalájának a karlsruhei rendőrség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top