Család
Szponzorált tartalom

Izgalmas iskolakezdés és ajándék színes tornazsák dömping a Pólusban (x)

Néhány hét, és újra becsengetnek! Nem érdemes a vásárlást az utolsó pillanatra hagyni.

Kezdd a sulit a Pólusban, mert ezen a nyáron különösen izgalmas lesz az iskolai felszerelések beszerzése, hiszen az üzletek kedvezményei mellett megtörjük a vásárlás monotóniáját egy interaktív játszótérrel.

Az őszi kollekcióban megtalálhatók a szezon elengedhetetlen darabjai. Az üzletek különböző kedvezményei mellett egy interaktív játszótéren akár többféle játékforma közül is választhatsz. Energiabicikli, Da Vinci-híd, térlátás- és reflexvizsgáló játékok teszik színessé a szokásos bevásárlás mellett a kikapcsolódást. Az interaktív játszótéren a modern technika párosul a hagyományos játékokkal. A játékok elindítása nagyon egyszerű, az egymás után felvillanó gombokat lecsapva tesztelheted a reakcióidőnket. Próbáld ki magad, pattanj fel az energiabiciklire és ellenőrizd, mekkora teljesítményre vagy képes!

Hogyha mindez nem lenne elég, 10.000 Ft feletti vásárlás esetén megkapod ajándékba az iskolafelszerelés egyik alapdarabját, egy trendi tornazsákot. Nálunk a szezon sztárja az unikornisos gymbag!  

További információ www.poluscenter.hu oldalon.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top