Család

Ez történik, ha egy 16 éves a baby sittered – vicces fotó

Imádják a netezők a kreatív gyerekmegőrzési technikát.

Munkába készülődött a 21 éves Iliana, ezért a 16 éves öccsét kérte meg, nézzen rá addig a kisbabájára. Térült-fordult a chicagói anyuka, és a következő pillanatban már azt látta, hogy a 9 hónapos kisfia, Lamar Junior egy Louis Vuitton kézitáskából figyel kifelé, mosolyogva – mintha ez lenne a világ természetesebb dolga. Öccse ugyanis azt találta a legtutibb gyerekfelügyeleti technikának, ha a csöppséget mindenhova magával hordozza a lakásban, és egy kézitáska tűnt erre a legalkalmasabb eszköznek. Arra gondolt, jó helye lesz abban az unokaöcsinek…

Az étteremmenedzser anyuka először megdöbbent a látványtól, majd nevetésben tört ki, és gyorsan lefotózta a kreatív gyerekvigyázási módszert.  


Ez történik, amikor arra kéred az öcsédet, hogy nézzen rá egy kicsit a kisbabádra” – posztolta ki ezzel a képalával a Twitterre. A fotó pedig szinte felrobbantotta a netet: több mint 115 ezren lájkolták, és mintegy 32 ezren megosztották.

 „Még sosem láttam ilyen cuki és boldog kisbabát!”, „Ez a kisember tényleg nagyon boldog!”, „Ő a net legboldogabb bébije” – kommentálták a netezők.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top