Család

Összeverte barátnőjét egy korábbi magyar focista

Kegyetlenül összeverte barátnőjét egy egykori focista, a nő végül a kórházban kötött ki. T. Lászlót már a rendőrség is kihallgatta, a bíróság pedig távoltartási végzést hozott ellene.

Már nyomozati szakaszban jár T. László, egykori focista bántalmazási ügye, aki korábban kegyetlenül megverte barátnőjét. A Zsaru Magazin cikke szerint a focista már régóta munka nélkül volt, barátnője fizetéséből éltek ketten.

A 32 éves férfi a bántalmazás előtt egy focimeccsen volt barátaival, majd sörözni mentek, ahonnan T. László egyszer csak hazaviharzott. Otthon egyből sértegetni kezdte barátnőjét, de nem állt meg a szidalmaknál, hanem meg is verte. A lap szerint az egykori sportember tenyérrel és ököllel kezdte ütni barátnőjét, többször rálépett, majd a hajából is kitépett egy csomót. Majd mint aki jól végezte dolgát, aludni tért.

bantalmazas

Ököllel ütötte barátnőjét T. László – Forrás: Thinkstock

Másnap délre ebédmeghívásuk volt, ahonnan a nő sérülései miatt kimentette magát. Ez gyanús lett az áldozat édesapjának, aki felment a pár IX. kerületben lévő lakásába. Ezalatt T. László a lakás másik ajtaján kisurrant, az apa pedig kórházba vitte lányát, majd értesítette a rendőrséget is.

A kórházban kiderült, hogy a nő testét számos zúzódás borítja, a bántalmazás közben pedig orrcsontja is eltörött. Vallomást is tett a rendőrségen, elmondta, hogy T. László nem először verte meg. Ugyanis amióta a férfi munka nélkül van, azóta egyre többet iszik, és amikor ittas, akkor igen agresszív.

A férfit kihallgatták kapcsolati erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt, a bíróság pedig távoltartási határozatot hozott ellene. Jelenleg szabadlábon védekezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top