Család

A vendégekkel akarta kifizettetni álomesküvőjét minden idők legnagyobb menyasszörnye

A leendő ara félmillió forintos hozzájárulást várt volna minden vendégtől, készpénzben.

Van a Facebookon egy csoport, ahol bárki megoszthatja a legrosszabb, horrorfilmbe illő esküvői sztorijait. Jelenleg az a sztori pörög a legjobban a csoportban, amelynek főszereplője egy menyasszony, aki a vendégektől várta volna, hogy finanszírozzák álmai esküvőjét.

Képünk illusztráció

A szóban forgó párocska 18 évesen jegyezte el egymást, az esküvőt pedig most, 20 évesen szerették volna megtartani. 15 ezer dollárt (4 millió forint) sikerült is összespórolniuk álmaik lagzijára, ám egy helyi pszichológus (igen, pszichológus) azt javasolta nekik, nagyban gondolkozzanak, és meg se álljanak inkább Arubáig, tartsák ott az esküvőt. A menyasszony innentől kezdve nem tudta kiverni a fejéből a gondolatot, és megtervezte a puccos lagzit, ami így 60 ezer dollárba (16 millió forint) került volna.

A menyasszony ezért körbeküldött egy levelet a vendégek között, amelyben 1500 dolláros (félmillió forint) hozzájárulást kért a lakodalomhoz. Meglepő módon 8-an ki is fizették a bulit, ám a többiek – köztük a lány legjobb barátnője – sértve visszautasította a kérést és így a meghívást is. Mikor a vőlegény bátorkodott közölni szerelmével, hogy talán kicsit túlzásba estek, a lány annyira megsértődött, hogy szakítottak. Így lőttek bármiféle esküvőnek is. Az egykori menyasszony most egy dél-amerikai hátizsákos túrán regenerálódik. 

boredpanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top