Család

Öngyilkos lett egy 9 éves amerikai kisfiú, mert zaklatták az osztálytársai

Azért bántották, mert bevallotta, hogy meleg. Négy nap múlva megölte magát.

Öngyilkos lett egy 9 éves kisfiú Denverben, mert az osztálytársai durván zaklatni kezdték, miután bevallotta előttük, hogy meleg – írja a CBS News.

Az általános iskolás Jamel Myles a nyári szünet folyamán mondta el az édesanyjának, hogy melegnek érzi magát. A kisfiú alig várta, hogy az osztálytársainak is elmondhassa a hírt, mert nagyon büszke volt magára. Denverben a múlt héten kezdődött el a tanév, és mindössze négy nap kellett ahhoz, hogy a fiút a halálba kergessék a bántó megjegyzésekkel.

Leia Pierce, az elhunyt kisfiú édesanyja a helyi sajtónak azt mondta, az egyik gyerek egyenesen azt mondta Jamelnek, hogy ölje meg magát. Ezt a kisfiú sajnos csak a testvérének, nem a szüleinek mondta el, így azok nem tudtak időben cselekedni.

Az édesanya azt reméli, kisfia történetén keresztül többen ráébrednek majd, milyen tragikus következményekkel járhat az iskolai bántalmazás.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top