Család

12 órával a szülés után már esküvőn volt koszorúslányként

Csak egy órát aludt az újdonsült anyuka, aztán már rohant is sógornője szertartására az újszülöttel.

Az angliai Workingtonban élő 26 éves Rachael Glaister múlt pénteken éjfél előtt 10 perccel hozta világra kislányát, másnap délben azonban már programja volt: sógornője, Leanne és párja, Sean esküvőjén volt jelenése mint koszorúslány.

Amikor péntek reggel elindult a szülés, Rachael még nem tudta, hogy ott lehet-e a másnapi esküvőn. Kislányát egy héttel korábbra várták, tehát nem számított arra, hogy „rohanni kell egyik helyről a másikra”. De mint tudjuk, „ember tervez, Isten végez”.

Forrás: Mirror

Az újdonsült anyuka köszönetet mondott a kórház szuper nővéreinek, nélkülük ugyanis nem tudott volna ott lenni a calderbridge-i Sella Park Hotelben tartott esküvőn. „Mindenki pánikolt, és azt hitte, nem leszek ott, de a szülészet személyzete briliáns volt, nem lehetek elég hálás nekik. Tökéletesen felkészítettek engem, és arról is alaposan meggyőződtek, hogy teljesen rendben van-e a kisbabám. Mondhatni, az egész világ azért szurkolt, hogy ott lehessek. Leanne a sógornőm, nem akartam kihagyni az esküvőjét” – mesélte.

Nagyon megható volt, amikor Rachael az oltárhoz vonult, karján az egynapos kisbabánkkal a nővérem esküvőjén. Még az édesanyám is csak a szertartás előtt negyedórával látta az unokáját” – mondta el Rachael férje, Jason, hozzátéve: „Csak egy órát aludtunk előző éjjel, de nem voltunk álmosak a pörgés miatt. Haza kellett rohannom, hogy elvigyem a kórházba Rachael ruháját, sminkcuccát, sőt a kisbabának a cuccait is.” Az újdonsült anyuka pedig azt is elárulta, hogy Rose nagyon jó kisbaba volt az esküvőn, egyáltalán nem sírt.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top