Család

Reptéren adta el a gyermekét egy orosz nő – videó

Videófelvétel készült arról, ahogy egy 25 éves orosz édesanya átadja gyermekét két másik nőnek, akik fizettek is a csecsemőért.

Biztonsági kamerák előtt adta el csecsemőjét egy másik nőnek egy orosz édesanya, aki mindössze 12 ezer forintnak megfelelő rubelt kapott 9 napos újszülöttjéért. A 25 éves Inna Petrova még egy utolsó csókot ad a kisbaba fejére, majd átadja Natalja Zsdanovának, aki internetes hirdetést adott fel arról, hogy szívesen venne egy babát.

f

Forrás: pixabay

Natalja aztán egy hamis születési bizonyítvánnyal igazolta az omszki reptér biztonsági embereinek, hogy a baba az övé, mielőtt felszállt volna a Szentpétervárra tartó repülőre.

Most mindkét nőre 10 éves börtönbüntetés várhat, miután Innát és férjét feljelentette a rendőrségen a főbérlőjük, miután megtudta, hogy mi lett a baba sorsa.

A történet legnagyobb vesztese a baba, aki valószínűleg árvaházba kerül, miután édesanyját és a másik nőt vélhetően elítéli a bíróság emberkereskedelem miatt.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top