Család

Élőben közvetíti a szülését a háromgyerekes anya

A 30 éves nő nehezen viselte a korábbi terhességeit, komoly lelki problémák jöttek elő nála a 9 hónap során. Abban bízik, hogy az Instagram segítségével könnyebben szembe tud nézni a nehézségekkel.

Egy gyermek kihordása és világra jövetele csodálatos esemény, de hosszú és fáradságos feladat is az anya számára. A háromgyerekes Jessica Hoodot nagyon megviselték a korábbi terhességei, most pedig a negyedik babájával várandós.

A 30 éves ausztrál anya azt mondja, ez lesz az utolsó terhessége, és szeretné teljesen őszintén megmutatni, min megy keresztül egy terhes anya a 9 hónap során.

 

Fotó: Instagram/Jessica Hood

Ezért nyitott egy Instagram-fiókot, ahol mindenről beszámol, és élőben fogja közvetíteni a szülését is.

Pár hónapos terhesen döntöttem el, hogy ki akarok lépni a komfortzónámból, és szeretném megmutatni másoknak is a személyes küzdelmemet valamilyen őrült módon

– indokolta az anya a döntését.

Úgy tűnik, terhességének bemutatása ilyen nagy közönség előtt terápiás célokat is szolgál. Az anya ugyanis elárulta, hogy a szorongását időről időre gyógyszerekkel próbálja kezelni, és az elmúlt 3 évet a világtól elvonulva töltötte.

A rendhagyó kísérlet talán segíthet neki abban, hogy könnyebben viselje az előtte álló nehézségeket. A szülésre várhatóan 15 hét múlva kerülhet sor.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top