Család

Odavan a net a jószívű lányért, aki egy félreküldött SMS miatt együtt gyászolt egy idegen családdal

Az egész Twittert meghatotta annak a lánynak a története, aki puszta jófejségből vette ki a részét egy teljesen idegen család gyászából.

Leena Ali, egy torontói egyetemista lány, szeptember 17-én kapott egy SMS-t, amelyben egy bizonyos Quentint kerestek. A lány először ignorálta a rossz számra küldött üzenetet, a második után azonban felkeltette az érdeklődését a dolog.

„Ok… Dawn nagynénikéd vagyok, és csak szeretném, ha tudnád, hogy Debbie néni virrasztását pénteken 1-4-ig tartjuk” – hangzott a második üzenet, amit a lány már nem hagyott válasz nélkül. „Rossz számra küldte az SMS-t, de én szívesen elmegyek a virrasztásra!” 

Az egyetemista lány nem viccelt: kocsiba ült legjobb barátnőjével, és fél órát vezetett, hogy részt vegyen egy idegen család gyászünnepén. Még egy gyümölcskosarat is készített, aztán 400 idegennel együtt búcsúztatta Debbie nénit.

Dawn Burke, az SMS küldője azt mondja, Leena bearanyozta a család napját, és még az elhunyt nénike vibráló személyiségét is sikerült megidéznie. 

foxnews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top