Család

Lestrapált anyukának öltözött halloweenra a tinilány – imádják a neten

A 13 éves lánynak nyolc testvére van, ezért elég jól ismeri a hullafáradt anyuka karaktert.

A Jillian nevű lány Lindsay és Kyle Hartsock kilenc gyermeke közül az egyik. A nagycsaládban felnőtt 13 éves lány elsőkézből ismeri, milyen káosz tud uralkodni ennyi gyerek között. Ahogy a fotósként dolgozó anyukája fogalmaz: „látta azt a vért, verítéket és könnyeket, ami ennyi gyerek nevelésével jár”.

A tinilánynak ezért nem volt nehéz dolga, mikor úgy döntött, idén halloweenkor agyonhajszolt anyukának öltözik. A jelmeze, ami egy leggingsből, szőrös hótaposóból, két rajta csüngő gyerekből, karikás szemekből és zilált kontyból állt, telibe talált. Jilianben ugyanis több anyuka is magára ismert a netezők között. 

„Először azt hittem, én vagyok a képen. Minden stimmel, a jógagatyától a Starbucks pohárig!” – írja az egyik. Egy másik pedig így reagált: „Pont így néztem ki ma! Meg tegnap. Meg igazából 2015 óta mindennap!” Gratulálunk a szuperül sikerült jelmezhez!

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top