Család

Zseniális táncot lejtett a két vőlegény az esküvőn – videó

Még a Dirty Dancing ikonikus emelését is bemutatták, a hatás pedig nem maradt el.

Felrobbant a táncparkett a meleg pár, Noah Aberlin és PJ Simmons esküvőjén. A két vőlegény olyan nyitótáncot mutatott be a New York állambeli lagzijukon, hogy a vendégeknek leesett az álluk. A többi ifjú pár tánca az övékéhez képest csak esetlen totyogásnak tűnik.

A pár egy szokásosnak látszó tánccal indított, aztán hatalmas meglepetésre jött a váltás: egy sok zenéből összevágott megamixre táncoltak igazán profin és viccesen. A táncuk végén a Dirty Dancing ikonikus emelését is bemutatták, a vendégek pedig tomboltak.

Nagyon megható, hogy ilyen nagy figyelmet kapott az ügyetlen kis emelésünk. Igazán jólestek az elismerő visszajelzések, és hogy milyen sok embernek okozott örömet a táncunk

– mondta Simmons a videójuk váratlan hatásáról.

A 36 éves Aberlin és az 51 éves Simmons tíz éve vannak együtt, a felkészülés során kihasználták Aberlin táncos múltját, ami látszik is a férfi mozdulatain. A 7 hétig tartó gyakorlás során salsaoktató és az egyik profi táncos barátjuk is segített nekik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top