Elképesztő otthont varázsolt magának egy lepukkant hajóból

Suhajda Zoltán | 2018. November 12.
A londoni modell a gyerekével költözött a saját kezűleg felújított hajóba, és boldogabb, mint valaha.

A 31 éves Kimberley Marren vett magának egy lepukkant hajót Kelet-London egyik csatornájánál, felújította, és azóta sokkal jobban érzi magát.

A modellként és színészként dolgozó nő élete összes félretett pénzét a hajóba ölte, de most már nem kell albérletre költenie. A hajót 18 ezer fontért vette, a felújításra pedig 7 ezer fontot költött. Ez nagyjából 9,2 millió forint összesen.

Korábban béreltem egy lakást, amelynek körülbelül 800 ezer font volt az értéke. Nagyon otthon éreztem magam ott, de tudtam, hogy igazából sosem az enyém

– mondta a döntéséről Kimberley.

A hajó ötlete azután jött, hogy találkozott egy lánnyal, aki egy hajón élt a folyón, az így megtakarított pénzt pedig a vállalkozásába fektette.

Kimberley a felújítást nagyrészt saját maga végezte, ami igazán elismerésre méltó, főleg hogy a vizet és a villanyt is ő szerelte be a bárkába. A folyón lakók azonban sokat segítettek neki, amit az egyik legcsodálatosabb dolognak nevezett a felújítás során.

Így nézett ki egy festés után a hajó, de még sok munka volt hátra (Fotó: Instagram/Kimberley Marren)

Kimberley még azelőtt beköltözött a hajóba, hogy teljesen elkészült volna, ugyanis nemrégiben gyereke született. Épp tél volt, ezért aggódott, mi lesz az új otthonában, de minden jól alakult. Azt mondja, néha kihívás a vízen élni, de a kislánya is imádja.

(The Sun)

Exit mobile version