nlc.hu
Család

Zenthe Ferenc lakása.

Szívszorító: így árulják most Zenthe Ferenc legendás otthonát

Budapest előkelő második kerületében, a Rózsadomb tetején van Zenthe Ferenc hajdani, panorámás lakása.

A Budapest II. kerületében, garázzsal együtt 157 millió forintért árult lakás egykor az egyik legnépszerűbb magyar színész, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és többszörös Jászai Mari-díjas Zenthe Ferenc otthona volt. A ház falán erre emléktábla is emlékeztet.

A II. kerületi Vérhalom negyedben 95 nm alapterületű,

Szívszorító: így árulják most Zenthe Ferenc legendás otthonát

belső kétszintes lakás eladó 10 nm, csodás kilátást nyújtó terasszal, lakáshoz tartozó tágas tárolóval és garázshellyel. Jelenleg 3 szobás az ingatlan, a lenti szint átalakításával azonban egy kisebb szoba kialakítható – szól a hirdetés szövege.

A második emeleti lakás központi része az alsó szinten, egy légtérben lévő nappali és étkezős konyha. Ezen a szinten van a Szabadság-hegyre néző tágas terasz is. A felső, tetőtéri szinten

két hálószoba, valamint egy fürdőszoba található.

ifj. Zenthe Ferenc a Blikknek elmondta, hogy édesapja a 1986 körül költözhetett a házba, második feleségével, Gizellával kötött házassága után. A legendás színész fia nem nagyon örül, hogy apja nevével hirdetik a Törökvész úti lakást.

„Nem egy kedves dolog a részükről, hogy így próbálnak anyagi előnyt szerezni”

– jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top