nlc.hu
Sztárok
Fehér Anna akkor és most galéria

Fehér Anna és Zenthe Ferenc közös fotója szívbe markolóan kedves

Ma ünnepli 66. születésnapját a színésznő, ezért egy galériában mutatjuk, hogyan változott az évek során, és mi történt vele, a színfalak mögött.
Fehér Anna

Fehér Anna Jászai Mari-díjas színésznő, a legtöbben mégsem a színpadi alakításai, hanem a Szomszédokban megformált karaktere miatt ismerjük. A színésznő 12 éven keresztül öltötte magára Niski Alma figuráját, állandó szereplője volt a telenovellának, ahol Taki bácsi (Zenthe Ferenc) és Lenke néni (Komlós Juci) unokáját alakította. Alma a presszóban dolgozott felszolgálóként és végül az erdőmérnök Szelényi János (Trokán Péter) mellett találta meg a boldogságot, de ha még emlékszel, ez azért nem volt egyszerű menet.

Alma csak egy a sok közül

Fehér Anna 1981-ben végzett a Színház és Filmművészeti Főiskolán, és 1982-ben szerződött a József Attila Színházhoz, ahol a mai napig a társulat oszlopos tagja. (Jelenleg nyolc szerepben is látható.) Bár korábban is voltak televíziós szerepei, az országos sikert egyértelműen az ikonikus telenovella hozta meg a számára. Ezzel párhuzamosan azonban láthattuk őt a Szamárköhögésben, és a Megint tanúban, amivel egy életre beírta magát a magyar filmtörténetbe.

A színésznő 2011-ben adott életet kisfiának, Barnabásnak, ekkor 53 éves volt, ami miatt sok kritika érte. A késői gyermekáldásról azonban nem olyan régen így nyilatkozott: „Nagyon sok minden történt velem az életemben, de soha semmi nem volt rám ilyen jó hatással. Boldog vagyok, hogy anya lehetek. Nyugodtabb, magabiztosabb vagyok, ráadásul az, hogy ilyen kicsi fiam van, fiatalon tart. Más ritmusa lett az életemnek, máshonnan nézem a világot. Amikor a kérdéseire válaszolok, vagy a rá váró feladatokra, a jövőjére gondolok, akkor úgy érzem, kiszakadok a saját korosztályomból. Furcsa dolog jut ilyenkor az eszembe: Barnabással én is megérkeztem a XXI. századba.

Miután a színésznő ma ünnepli a 66. születésnapját, készítettünk egy galériát, hogyan változott az évek során. Személyes kedvencünk az, ahogyan sorozatbeli nagypapájával, Zenthe Ferenccel egymásra néznek. Láthatóan az életben is nagyon közel álltak egymáshoz.

Fehér Anna
Megnézem
Összes kép (7)
Ez is érdekelhet Nemcsák Károly, Ivancsics Ilona (Szomszédok) Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top