Otthon

Lepukkant panelfürdőből igényes, modern fürdőszoba – előtte-utána fotók

Ha kimondjuk, hogy panel, mindenkinek egy ósdi lépcsőház jut eszébe linóleummal, ami lepukkant otthonokba vezet. Ez azonban teljesen elavult felfogás, hiszen egyik-másik duplán rácsozott biztonsági ajtó hiper-szuper lakásokat rejt. Hoztunk is nektek pár példát!

Panelfelújítás: nagy macera, de látványos végeredmény

Egy panellakásban talán a helyszűke és a speciális méretek nehezítik meg leginkább az ember dolgát. Ami annak idején szabvány volt, ma már rég nem az, vagy nem kompatibilis a korszerű megoldásokkal. Gondoljunk csak a fürdőszobára! Elég nagy fejtörést okoz, hogyan is tehetnénk csodát két négyzetméteren úgy, hogy közben mindez élhető, modern és trendi is legyen.

Laikusként azt gondolnánk, nem is olyan nagy kihívás kipofozni a lakás legkisebb helyiségét, de ez egyáltalán nem így van. Mivel a panelfürdők szabványméretűek, felújítás előtt mind így néz ki:

panellakas, furdo, felujitas

Szabvány panelfürdő. Fotó: www.panelfurdo.hu

panelfurdo, bontas

Fotó: www.panelfurdo.hu

Felújítás után az eredmény pedig mindig megdöbbentő. Hogy mi lett a régi fürdőkből? Íme:

Fürdőtálcás vs. épített tálcás fürdőszobák

Előfordulhat, hogy a fürdőtálca egyáltalán nem passzol a mi stílusunkhoz, és sokkal többre vágyunk. Az épített tálcás megoldással maximálisan a saját igényeinkre szabhatjuk a zuhanyzónkat.

Így kényelmesen, az általános zuhanyzókhoz képest dupla helyen zuhanyozhatunk, miközben nem kell bajlódnunk a függönnyel sem. Praktikus megoldás, amit a tengeri motívumos csempe koronáz meg.

panel, felujitas

www.panelfurdo.hu

A következő fotón is az előzőhöz hasonló megoldást láthatunk. A barna árnyalatú csempe igazán modern, a beépített sarokpolcokról nem is beszélve.

panelfurdo, felujitas

www.panelfurdo.hu

A barna nemcsak a csempéknek áll jól, hanem a mozaiknak is. Gyakorlatilag egy termálfürdőben érezhetjük magunkat a saját fürdőszobánkban, ráadásul választhatunk bármilyen modern zuhanyrózsát is, nem kell félnünk attól, hogy úszni fog a lakás.

panel lakas, felujitas

Fotó: www.panelfurdo.hu

Ezen a képen egy klasszikusabb megoldást láthatunk. Egyszerű, mégis nagyszerű. Egy kis helyiségben minden: vécé, zuhanyzó és egy kényelmes méretű mosdó tükörrel.

panel lakas

Fotó: www.panelfurdo.hu

Akkor sincs azonban gond, ha te pont kádra vágysz.

Fotó: www.panelfurdo.hu

Mit lehet kihozni mindebből néhány nap alatt? Nem is gondolnád!

Nem kell lemondani arról, hogy a fürdőszobában legyen a mosógép, sőt még a sarokkádról sem. A Panelfürdő.hu csapata minden négyzetcentimétert kihasznált, amikor a sarokkád fölé álmodta meg a mosdókagylót egy icipici panel fürdőszobájában.

panle lakas

Fotó: www.panelfurdo.hu

panel, lakas

Fotó: www.panelfurdo.hu

Keleties panelfürdő? Nemcsak a mesében létezik, ebben a fürdőszobában tényleg kikapcsolódhatunk. A bambuszra hajazó csempe és a fahatású vécédeszka fantasztikus összhangot teremt. Abszolút telitalálat, mi elfogadnánk!

lakas, ferdu

Fotó: www.panelfürdő.hu

lakas, furdo

Fotó: www.panelfurdo.hu

Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a kreativitásnak a pénztárcánk is határt szabhat. Egy egyszerűbb fürdőszoba is lehet azonban funkcióját tekintve ugyanolyan szuper és közben szép is, mint modernebb társai. A tengeri csillagos fehér-kék fürdőszoba épp ilyen.

panel, lakas

Fotó: www.panelfurdo.hu

Háromszög alakú kád? Nem lehetetlen kérés!

panel, lakas

Fotó: www.panelfurdo.hu

Ki mondta, hogy a gyári zuhanyzótálcás megoldás nem lehet ugyanolyan szép, mint az épített verzió?

Szinte érezni a tisztaság illatát ebben a fehér fürdőszobában. Az egyszerű csempét csak egy lágy színű bordűr töri meg. A helyiséget egy kerek mosdókagylóval dobták fel, és az sem utolsó szempont, hogy itt mindennek megvan a helye. Sőt, a teret egy a zuhanyzóban elhelyezett tükörrel is feldobták. Praktikus!

lakas, panel

Fotó: www.panelfurdo.hu

panel, lakas

Fotó: www.panelfurdo.hu

Ehhez hasonló letisztultságot láthatunk a következő képeken is. Ahány fürdőszoba, annyiféle bravúr. Pedig csak egy szabványhelyiség.

panel, felujitas

Fotó: www.panelfurdo.hu

Igazán praktikus a kis kádas megoldás. Így akár gyerekfürdetésre vagy áztatásra is használhatunk egy zuhanytálca méretű helyet.

panel lakas

Fotó: www.panelfurdo.hu

A műanyag panelnek köszönhetően egyszerre ketten is készülődhetünk reggel. Amíg az egyikünk zuhanyozik, a másik nyugodtan sminkelhet, nem kell félnie attól, hogy vizes lesz.

panel, felujitas

Fotó: www.panelfurdo.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top