nlc.hu
Család

Ötgyerekes apa kerülhet az utcára

Lakásáért harcol az ötgyermekes Imre, ki akarja tenni őket az exneje

Perel az asszony a budapesti, háromszobás ingatlanért.

Imre egyedül neveli 5 gyerekét, mivel az édesanyjuk lemondott róluk, miután 22 év házasság után elhagyta a családot és új párt talált. Később viszont keresetet nyújtott be a bíróságra, amiben a lakásból rá jutó rész értékét követeli. Ez pedig azt jelenti, hogy apa és a gyerekei elveszíthetik a fedelet a fejük fölül, ha nem tudják kifizetni ezt az összeget – írja a Blikk.

„Már túl vagyunk a bíróság elsőfokú ítéletén, ami az anyukának adott igazat” – meséli Imre. Immár 7 éve tart a bírósági hercehurca, az édesapa pedig úgy érzi, nagyon rosszul állnak.

Mint mondja, először 43 millió forintot kért az exneje, ám idővel engedett az összegből: most már „csak” 15 milliót követel, de az ötgyermekes apa azt sem tudja kifizetni.

Februárban lesz az újabb tárgyalás, amelytől már most retteg Imre. „Ha másodfokon is az anyuka nyer, mindennek vége, az egész életünket a nulláról kell kezdenünk” – nyilatkozta kétségbeesve.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top