Család

Egy idegen segített a házaspárnak megtalálni az elveszett karikagyűrűt

Kétségbeesetten kereste a pár a hóban eltűnt gyűrűt, míg végül egy ismeretlen férfi fémkeresővel segített nekik.

A férj, Nathan De Leon november 15-én a hóban elveszítette a karikagyűrűjét. Nem volt nála semmi, amivel letakaríthatta volna a havat a kocsijáról, így kézzel állt neki. Már csak este, otthon vette észre, hogy hiányzik a gyűrű az ujjáról.

A házaspár hiába ment vissza a helyszínre, nem akadtak a gyűrű nyomára. A feleség közzétett egy felhívást a Facebookon. A bejegyzést olvasta Eric Lester is, akit nagyon megérintett a pár sorsa, ezért úgy döntött, segít nekik.

Együtt elmentek a parkolóba, és a házaspár megmutatta az idegen jótevőnek, hol állt az autó. A fémkeresővel alig fél perc alatt meg is találták a gyűrűt a hó alatt, a pár pedig sírva fakadt örömében.

A gyűrű ráadásul nem csak a 2017-es házasságkötésük szimbóluma. Vickinél ugyanis 19 nappal az esküvő előtt mellrákot diagnosztizáltak. A gyűrű két utazásnak is a jelképe.

Szerencsére úgy tűnik, az egyik utazásnak hamarosan vége. A nő ma már elmondhatja magáról, hogy túlélte a rákot, csak egy műtét és egy kezelés van hátra a jövő hónapban.

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top