Család

Öt hónapos gyerekével szolgálta ki a vendégeket az étteremben – videó

A többi alkalmazott a heves hóvihar miatt nem tudott bemenni dolgozni, ezt a megoldást találták ki.

Egy amerikai édesanya az 5 hónapos gyerekét babahordozóba tette, és úgy szolgálta ki a vendégeket egy étteremben. Az esetről készült videó bejárta az internetet.

A gyerek édesanyja, Tate Edwards és a barátja, Patrick Roby a M’Coul’s Public House nevű étteremben dolgoznak Greensboróban. A környéken vasárnap heves hóvihar tombolt, ezért a tulajdonos aggódott, hogyan jut el a munkába a többi alkalmazott. Inkább azt mondta nekik, hogy maradjanak otthon.

Így a pár önként vállalta, hogy besegít az étteremben. Patrick a pult mögött dolgozott, Tate pedig a rendeléseket vette fel az asztaloknál, miközben a gyerekét magára kötötte.

A 22 éves anya azt mondta, nem kényszer miatt vállalták a rendhagyó munkát, de mivel ők egy család, most ezt oldották meg közösen. A tulajdonos és a lánya egyébként nagyon sokat segített nekik a nap folyamán a gyerekfelügyeletben is.

Az internetezők egy része dicsérte az anya hozzáállását és az éttermet, volt viszont olyan is, aki szerint egy 5 hónapos gyereknek nem a vendégek és a csapolt sörök között a helye.

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top