Család

Csontsoványra éheztették és a lépcső alá zárták az 5 éves kisfiút a mostohaszülők

Az esetet a lépcsős részlet miatt Harry Potter történetéhez hasonlították.

Csaknem halálra éheztette 5 éves mostohafiát egy hétgyermekes édesanya a texasi Spring városában. A 37 éves Tammi Bleimeyert 2014-ben saját 16 éves fia adta fel a rendőrségen. A nő testileg és lelkileg is folyamatosan bántalmazta az akkor 5 éves Jordant, akinek pelenkát kellett hordania, és egy lépcső alatti kis tárolóban kellett aludnia. Az esetet emiatt több lap is Harry Potter történetéhez hasonlította.

Az ügyben most született meg az édesanya ítélete: a nő 28 év börtönbüntetést kapott. A bíróságon gyomorforgató részletek derültek ki a gyerek bántalmazásának mikéntjeiről. Kiderült például, hogy Jordan mindössze 13 kilogrammos volt, amikor megmentették, annyira alultáplált volt, hogy ha nem viszik kórházba, csak napjai lettek volna hátra. Az orvosok állítólag a holokauszttúlélőkhöz hasonlították, annyira le volt fogyva. Sohasem ehetett a családdal, mostohaanyja naponta egyetlen szelet kenyeret adott neki, de volt, hogy azt is elvette, ha nem ette meg elég gyorsan. Ezenkívül folyamatosan verte is, testét púpok és zúzódások borították. Amikor vendégek jöttek, az apa begyógyszerezte a kisfiút, hogy ne tudjon segítséget kérni. A férj 2016-ban 15 évet kapott.

HARRIS COUNTY PRECINCT 4 CONSTABLE’S OFFICE

Amikor az egyik fiú jelentette a rendőrségen a bántalmazást, az anya a bántalmazott gyerekkel együtt megszökött a rendőrök elől. Végül a mobiltelefonja alapján tudták bemérni a tartózkodási helyét: egy közeli motelben húzta meg magát, itt törtek rá a rendőrök. Tammi Bleimeyer ekkor 6 hónapos terhes volt.

Jordan Bleimeyer most kilencéves, a hírek szerint jól van, és visszakerült vér szerinti édesanyjához. Arról, hogy az anyuka miért adta örökbe, a lapok nem számoltak be. A bíróságon a kegyetlen házaspár két gyermeke is tanúskodott. A hatóságok mint a hét gyermeket elvették a szülőktől.

(The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top