Család

Vicces nevet kapott az autópályán született baba – fotó

Autópályán szülte meg kislányát egy anyuka, a baba pedig az út nevét kapta meg, ahol világra jött.

Kalandosra sikerült karácsony másnapja egy New York-i párnak, akik éppen a kórházba tartottak autójukkal a Long Island Expresswayen, amikor az anyánál megindult a szülés.

A 39 éves Ivan Albarracin és felesége, Maria tudta, hogy nem fognak már odaérni a kórházba, ezért félrehúzódtak az autópályán. Szerencsére akadt segítségük is, a közelben tartózkodó autópályaőr, Tyrone Pringle személyében, aki épp a közelben volt.

Baby girl named after the highway she was born on

They can call her " I-495" for short. A Queens woman gave birth to a 9-pound baby on the Long Island Expressway early Wednesday with the help of MTA officers and her husband - and they named her "Alie" in honor of the unusual birthplace.

A négy kilogrammos baba aztán komplikációk nélkül, viszonylag gyorsan világra jött. „Nem volt ideális sem a hely, sem a szituáció, de sikerült segítenem nekik, és nagyon boldog vagyok. Szenzációs élmény volt” – lelkendezett Pringle.

A kislány végül – a Long Island Expressway, azaz az L-I-E után–- az Alie nevet kapta. Noha szülei eredetileg Aurorának nevezték volna, úgy érezték, ennek a nem mindennapi szülésnek emléket kell állítaniuk – számolt be az esetről a New York Post.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top