Család

50 éves fejjel nyert szépségversenyt ez a ragyogó anyuka

Volt olyan versenyző, akinél az anyuka 30 évvel volt idősebb, a zsűri mégis neki szavazta meg a legszebb címet.

Most jöjjünk azzal, hogy nem csak a 20 éveseké a világ? Shany Hagan tud ennél is jobbat: „Azt mondják, az élet 40 fölött kezdődik, na hát az én időm 50 fölött jött el!” Az 50 éves anyuka tündöklő szépségével még a nála 20, sőt 30 évvel fiatalabbakat is maga mögé utasította egy szépségversenyen.

„Tavaly elegem volt az életemből, három munka, semmi izgalom. Ekkor javasolta egy kollégám, hogy jelentkezzek a Face of The World szépségversenyre – meséli Shany. – Nagyon meglepődtem, hogy bejutottam a döntőbe, hiszen a legtöbb lány anyukája lehettem volna!” Az anyuka – akinek 17 éves fia nem nézi túl jó szemmel a szépségversenyeit – egyszer első, másszor harmadik helyezést ért el.

És hogy minek köszönheti ragyogó külsejét? Azt mondja, naponta jár edzeni, egészségesen étkezik, és heti egyszer mézes arcpakolással kényezteti a bőrét. Az életében nincs helye a drámának és a stressznek, azt állítja azért, mert 14 éve él férfi nélkül, szingliként

storytender

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top