Család

Titokban 3 nőt is elvett, és 1 kilométeren belülre költöztette őket

A második feleség jött rá, hogy férjének még további két, másik neje is van.

Egy 36 éves, Zhang nevű, kínai férfi három év leforgása alatt, egy kiskaput kihasználva, három különböző tartományban legálisan feleségül vett három nőt, ők azonban persze nem tudtak egymásról. Az ingatlanügynökként dolgozó férfinek mindhárom nőtől született gyermeke is. Mivel az üzlet jól ment, elegendő pénze volt arra, hogy eltartsa mindhárom családját, folyamatosan ingázva közöttük, miközben feleségeinek azt mondta, üzleti útra megy. Hogy megkönnyítse a dolgát, a három családot 1 kilométeren belülre költöztette.

Zhang (Oddity Central)

A férfi 2017-ben bukott le, amikor második felesége, Chen észrevette, hogy Zhang egy másik nővel vált üzeneteket és gyanakodni kezdett. Elhatározta, hogy követi férjét a következő „üzleti útjára”, ám nem kellett sokáig leselkednie utána, ugyanis a férfi egy közeli lakóövezetben állt meg, az első feleségénél. További nyomozással aztán Chen ráakadt a harmadik feleségre is.

Miután kiderült, hogy a férfi poligámiát követett el, az első felesége elvált tőle, a másik kettő pedig feljelentette. Jelenleg a bírósági tárgyalására vár, akár 2 év börtönre is ítélhetik.

A történtek ellenére Zhang abban bízik, hogy ha szabadul a rácsok mögül, a megmaradt két felesége megbocsát neki, és rendbe hozhatják a dolgaikat.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top