Család

Kis híján felakasztotta magát a sötétítő zsinórjára egy 3 éves kisfiú

A gyerek durva sérüléseket szerzett a balesetben, de így is hatalmas szerencséje volt.

Kis híján felakasztotta magát a gyerekszoba sötétítőjének zsinórjára egy hároméves kisfiú – írja a Yahoo Lifestlyle. Arika Hernandez, a gyerek édesanyja a Facebookon tette közzé a kicsi sérüléseiről készült fotókat.

A utahi nő szerint kisfia felmászott az emeletes ágy tetejére, és a nyaka köré csavarta a zsinórt, hogy „nyakláncot készítsen”. Ahogy lemászott az ágy létráján, a zsinór megfeszült, és a kicsi pánikba esett. „A hároméves kisfiunk egy igazi túlélő – írta Arika a képek alá. – Megpróbálta meglazítani a zsinórt, de sajnos csak a bőrét sértette fel.”

A gyerek végső rémületében leugrott a létráról. Szerencsére a zsinór elszakadt, így végre kiszabadulhatott. „Egy hangos puffanást hallottunk, ahogy leugrott, aztán egy hangos sikítást. Soha életemben nem hallottam még ilyen elkeseredett sikítást, egész életemben ott cseng majd a fülemben” – mondta a nő.

Arika és férje a gyerek sérüléseit látva azonnal a kórházba rohantak a fiukkal. Az orvosok szerint bár a sérülései első látásra ijesztőnek tűnnek, nem történt komolyabb baja. Arika bejegyzését több mint 65 ezren osztották meg a Facebookon. A nő arra kért minden szülőt, hogy ne tegyenek zsinóros sötétítőt a gyerekszobába, mert – ahogy az ő esetük is példázza – nagyon veszélyes lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top