Család

Családi tragédia miatt végezhettek magukkal a békési testvérek

A két középkorú férfi állítólag korábban többször is beszélt az öngyilkosságról.

Holtan találtak egy testvérpárt Békés városának egyik családi házában a hét végén. A kettős haláleset hátterében családi tragédia állhat.

A Blikk úgy tudja, a 48 éves Zoltán és az 50 éves Tibor maradványaira csak hetekkel a haláluk után találtak rá, miután Zoltánt keresni kezdte a főnöke. A férfi egyik napról a másikra kimaradt a munkából. Hiába dörömböltek, kiabáltak a háznál, senki sem nyitott ajtót. A rendőrök is a tűzoltók segítségével jutottak be.

Egy környékbeli szerint a két testvér azután költözött össze, hogy Tibornak zátonyra futott a házassága. A férfi állítólag többször mondogatta, hogy öngyilkos akar lenni, pszichiátrián is kezelték emiatt.

Többen kérdeztük is Zolitól, miért nem kerít a bátyjának helyet egy otthonban, ám ő erre mindig csak annyit felelt, hogy nem tudja megtenni a testvérével, inkább öngyilkos lesz

– mondta a testvérpárt jól ismerő férfi.

Úgy tudni, a két holttest mellett gyógyszeres dobozokat találtak. Az egyelőre nem derült ki, melyik testvér adhatta a végzetes ötletet.

A rendőrség közölte, idegenkezűség gyanúja nem merült fel, közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a haláleset okait és körülményeit.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top