Család

Elképesztő: valaki rajzszögeket ragasztott a bölcsődei kismotorok ülésére Budapesten

Belegondolni is rossz, mi történt volna, ha nem veszik észre a rajzszegeket. A belvárosi bölcsőde vezetője szerint a társasházban van olyan lakó, aki nehezményezi, hogy a gyerekek használják a kertet.

Ép ésszel nehezen felfogható dolog történt az egyik budapesti családi bölcsődében: valaki az éjszaka folyamán rajzszegeket ragasztott a gyerekek műanyag kismotorjainak ülésére.

Belegondolni is rossz, mi történt volna, ha nem veszik észre időben a heggyel felfelé álló rajzszegeket, amelyeket valószínűleg a hétvége folyamán ragasztottak a motorokra.

Az esetről a bölcsőde vezetője számolt be egy Facebook-csoportban, az általa készített fotókat a Szülők Lapja cikkében nézheted meg.

Ezt sajnos egy nagyon borult elméjű ember okozta. Sajnos élnek közöttünk emberek, akiket a pici gyerekek bántalmazása sem vet vissza a kicsinyes bosszúhadjárata miatt

– írta a bölcsőde vezetője a bejegyzésében.

A poszt szerzője azt mondta a Szülők Lapjának, a családi bölcsődéjük egy társasházban működik, és sajnos van olyan lakó, aki nehezményezi, hogy a gyerekek használják a kertet. Rendőrségi feljelentést tettek az ügyben.

Az eset nem előzmény nélküli, korábban padokkal torlaszolták el a kijutásukat a kertbe, majd a játékokat vitték ki az udvarról a környező parkokba, utcákra. Akkor is tettek feljelentést, de nem történt semmi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top