Család

7 jel, hogy vele (majdnem) örökké tart majd a szerelem

Az első pár hónapban természetes, hogy minden rózsaszín, de vajon el tudod képzelni vele hosszabb távon is? Az evidens megfontolandókon túl vannak apró, kedves jelei annak, hogy ez most tényleg örökké tarthat.

A kapcsolat elején mindenki a tökéletes arcát próbálja meg előtérbe helyezni, persze több-kevesebb sikerrel. Óvatosan nyilatkozunk, nehogy elijesszük a másikat, de gondolatban sokszor már fehér ruhában állunk az oltár előtt.

Vedd észre a jeleket!

Vannak apró jelek, amikből azért lehet következtetni, hogy a másik is hasonlóan gondolkodik, tervezget, ráadásul a kémián kívül minden más is passzol, ami a hosszú, boldog párkapcsolat előjele lehet. Íme néhány, ami reménykedésre adhat okot:

1. Vicces becenevek

Egy-egy becenév felér egy szerelmi vallomással, persze nem mindegyik szalonképes annyira, hogy barátok vagy rokonok előtt is felvállaljátok, de ez is erősíti titkos szövetségeteket.

2. Tudjátok, hogy nem vagytok tökéletesek

Vannak, akik mindenáron a tökéletesség illúzióját kergetik, és ezért képesek bármire: fél órával előbb felkelnek, hogy szerelmük ne lássa őket smink nélkül, vagy csak csipkés, szexis hálóingben mutatkoznak otthon. Aztán eljön az idő, mikor ez már nem számít, jöhet az álmos összebújás és az otthoni mamuszka, és így is megmarad a szerelem.

3. Ér betegnek lenni

Az első együtt töltött influenza örök emlék marad: a párod helyett sokkal jobban vágysz egy csomag papír zsebkendőre és egy lázcsillapítóra. De ha még így is melletted van, és ápol téged, biztosan számíthatsz rá.

4. A hallgatás sem ijeszt meg

Akkor sincs semmi, ha az autóban ülve nincs kedvetek beszélgetni, vagy jólesik szavak nélkül összebújni a kanapén, míg az egyikőtök olvas. Beszélgetni bárkivel lehet, de csöndben együtt lenni csak keveseknek adatik meg.

5. Jól szórakoztok a családi összejöveteleken

Még a leguncsibb családi partin is jól elvagytok, pedig igazából egy rémálom az egész. Együtt szórakoztok egy nagyot az állandóan étellel kínálgató nagynénin, a keresztelős babafotókat mutogató nagymamán és az állandóan játékkal nyaggató unokaöcsin.

6. Nevetni szex közben

Egy új kapcsolatban az intim együttlét nagyon komoly és feszült helyzet, hiszen mindkét fél szeretné a legjobb formáját hozni, hogy a másiknak ne okozzon csalódást. Aztán ahogy múlik az idő, csökken a feszültség, s már belefér egy nevetés is a lehetetlen pozitúrákon vagy csiklandozáson.

7. Közös bevásárlás

Eleinte elképzelhetetlen, hogy együtt menjetek el a közeli szupermarketbe, s te előtte vegyél szőrtelenítőt vagy tampont. Egy idő után pedig annyira természetes lesz, hogy ha éppen nem tudtok együtt bevásárolni, akkor megkéred, hogy ő vegyen neked tisztasági betétet.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top