Család

Ennél jobban nem lehet megszívatni egy gyereket április 1-jén

A kisfiú azt hitte, apja Disneylandbe viszi, de csak áprilisi tréfa volt, egészen máshová mentek.

Ha van gyereked, akkor biztosan ismered azt a helyzetet, amikor egy beígért dologra nagyon készül, de az mégsem jön össze, ő pedig hatalmasat csalódik.

Valami hasonló történt a stand-up humorista Joe Heenan kisfiával is, de ebben a történetben az édesapa a hunyó, aki április elsején azt mondta a srácnak, hogy egy olyan helyre mennek, amelynek az elnevezése landre végződik. A gyerek ezután nem is tudott másra gondolni, csak Disneylandre, apja viszont jó kis áprilisi tréfának gondolta, hogy valójában a Poundland nevű filléres áruházlánc egyik boltjába viszi a srácot.

A kisfiú arca mindent elárul arról, mit érezhetett:

A kommentelők egy része jó viccnek találta a gyerek megszívatását, mások viszont nekimentek az apának. Volt, aki azt mondta, azonnal hagyja abba ezeket a tréfákat, mert csak arra tanítja a gyereket, hogy ne bízzon a felnőttekben, és egész életében szorongani fog.

Egy napon majd a fiad elvisz egy otthonba, és azt mondja, maradj ott egy rövid nyaralásra. Aztán soha nem megy érted vissza. Talán az is április 1-jén lesz

– szúrt oda az apának egy másik hozzászóló.

Joe gyerekei nem most lettek először durván átverve április 1-jén. Három évvel ezelőtt azt adta be nekik a komikus, hogy kapnak egy új iPadet, ám az üres dobozban csak egy üzenet volt: Április bolondja! Ha-ha!

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top