Család

Egy 8 éve eltűnt fiúnak adta ki magát, de lebuktatta a DNS-teszt

A valódi Timothy Pitzent 2011 májusában látták utoljára, a rokonai még mindig reménykednek benne, hogy egyszer előkerülhet.

A nyolc évvel ezelőtt eltűnt Timothy Pitzennek adta ki magát Kentuckyban egy 14 éves fiú – írja a Buzzfeednews híre alapján az Index. A srác a rendőröknek azt mondta, emberrablóktól szökött meg.

Igen ám, csakhogy a hatóságok a DNS-teszt alapján egyértelműen cáfolták, hogy ő lenne a 2011-ben eltűnt illinois-i kisfiú.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A tinédzsert Newportban szúrták ki, a helyiek gyanúsnak találták, hogy a teste tele van horzsolásokkal és vágásokkal, ezért kihívták a rendőröket.

A fiú egy nőnek azt mondta, emberkereskedők áldozata, és csak egy jó otthonra vágyik. A rendőrök kiérkezésekor azt is elmondta, hogy két férfi tartotta fogva egy Red Roof Inn nevű szállodában, de azt nem tudta megmondani, hol van a hotel.

Timothy Pitzen 2011 májusában tűnt el, utoljára egy biztonsági kamera felvételein látták egy vízi vidámparkban, ahova az édesanyja vitte el. A nőt másnap holtan találták egy rockfordi motelben, mellette egy levéllel, amelyben az állt, hogy fia „jó kezekben van”.

Az asszony évek óta depresszióval küzdött, a házassága is tönkrement. A hatóságok szerint öngyilkos lett, de az apa azt mondja, a fiát sosem bántotta volna. A családtagok még mindig reménykednek benne, hogy egyszer előkerülhet a gyerek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top