Család

Nem vitték be a kórházba beteg gyereküket, rendőrök rúgták rá az ajtót az oltásellenes szülőkre

Az életveszélyes állapotban lévő kisfiú orvosa értesítette a gyerekvédelmet, ők pedig riadóztatták a rendőrséget. Az arizonai családnál több beteg gyereket is találtak. Videó.

Nem voltak hajlandóak kórházba vinni súlyosan beteg gyereküket az oltásellenes szülők, ezért rendőrök törték rá az ajtót egy arizonai családra – írja z NBC News híre alapján a Blikk.

Az anyuka februárban 40 fokos lázzal vitte orvoshoz kétéves kisfiát. Az orvos közölte vele, hogy a kicsi életveszélyes állapotban van, ezért azonnal kórházba kell vinni. Sajnos az anya nem hallgatott rá, mert félt attól, hogy elmarasztalják, ha kiderül, hogy nem adatta be a gyerekének a védőoltásokat.

Szerencsére az orvos észrevette, hogy a kisfiút nem vitték be a kórházba, ezért értesítette a gyerekvédelmet, ők pedig szóltak a rendőröknek, akik az ajtót berúgva jutottak be a család lakásába, ahol két másik beteg gyereket is találtak.

A gyerekeket azonnal kórházba vitték, később nevelőszülőknél helyezték el őket.

Kiemelt képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top