Család

Rendőrnek jelentkezett a hétévés fiú

A kis Harcharan levelében azt írta, nagyon jó a „lopakodóképessége”, és „magas helyekről leugrani”, mászni és őrködni is kiválóan tud. Nagy álma, hogy gyémánttolvajokat és bankrablókat csíphessen nyakon.

Egy hétéves kisfiú cuki levélben jelentkezett az angol rendőrséghez – írja a Metro. Harachan a cambridge-i Morley Memorial általános iskolába jár, és jelentkezésében azt írta, remek rendfenntartó lenne, mert jó a „lopakodóképessége”, ügyesen ugrik le „magas helyekről”, jó „őrködésben és mászásban” is.

Fotó: Unsplash

A lap azt írja, hogy Harachan levele nagy derültséget és üdvrivalgást váltott ki a cambridgeshire-i rendőrőrsön. „Nagyon szeretnék nyomozó lenni, és gyémántlopásokat meg bankrablásokat meghiúsítani. Jók a reflexeim, és éles a szemem” – írta magáról a kissrác.

A rendőröknek annyira megtetszett a fiú jelentkezése, hogy a Facebook-oldalukon is megosztották a róla készült képet. „Meggyőzött minket” – jelentették ki a közösségi oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top