Család

Ötéves kisfiú járkált a negyedik emeleti ablakpárkányon

A szobában eközben egy alkohol és drogok befolyása alatt álló 29 éves nő aludt.

Ötéves kisfiú életét mentették meg az érsekújvári rendőrök a napokban, miután bejelentést kaptak, hogy a gyerek a negyedik emeleti lakásuk nyitott ablakának párkányán járkál, és tárgyakat dobál az utcára – írja a Parameter.sk.

Amint azt Renáta Čuháková, a nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője a lapnak elmondta, a kisfiú egyáltalán nem regált, amikor a helyszínre érkező járőrök felkiabáltak neki, hogy másszon vissza a szobába, de szerencsére a lakás biztonsági ajtajának kulcsát is ledobta az utcára, így a rendőrök bejutottak, és vissza tudták húzni az ablakból.

Mint kiderült, a kisfiú nem volt egyedül: a járőrök a szobában egy 29 éves alvó nőt is találtak. Mivel felmerült a gyanú, hogy az illető alkohol, illetve kábítószer hatása alatt áll, teszteket végeztek rajta, amelyek beigazolták a sejtést: 0,69 ezrelékes véralkoholszintet mértek nála, és metamfetamint, illetve benzodiazepint is találtak a szervezetében.

A kisfiút kórházba szállították, a szociális felügyelet nyomon követi sorsa alakulását. A szlovák rendőrség közeli személy bántalmazásának gyanúja miatt nyomoz.

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Danny Feng / Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top