Család

Szétszedték az anyukát kislánya szülinapi menüje miatt

„Diabéteszparti”

Szülőként mindenki igyekszik a lehető legjobbat adni a gyerekének, és ha annak történetesen születésnapja van, akkor mindenki arra törekszik, hogy az emlékezetes legyen. Van, aki bohócot hív a buliba, mások különleges helyszínt választanak. Egy új-zélandi anyuka azonban az ételekre ment rá.

Egy egészséges recepteket megosztó Facebook-csoportban, a Heil’s Kitchenben osztotta meg azt, hogy miket rendelt a hétéves lánya születésnapi zsúrjára: 6 KFC-vödör csirkeszárnyat, 10 pizzát, 20 sajtburgert, 20 doboz cukros üdítőt, ezenkívül pedig édességeket és csokit.

Nem meglepő módon az egészséges étkezésre specializálódott csoport tagjai azonnal szétszedték a nőt: „diabéteszpartiról” beszéltek, és felvetették, hogy akkor ezek szerint a kislány szív- és érrendszeri betegségeket kap a születésnapjára.

Mások megengedőbbek voltak, szerintük ha ez nem mindennap történik, csak egy-egy ünnepi alkalmon fordul elő, az nem okoz maradandó károsodást.

(via Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top