Család

Egy játékrobottal él párkapcsolatban a 29 éves férfi

Sokféle lehet a szerelem... Akár ilyen is.

Az amerikai Joey Morris 10 éves volt, amikor rájött, hogy objektumszexuális, vagyis tárgyak iránt érez vonzalmat. Akkoriban egy lámpával akart összebarátkozni az iskolában, ám egy tanára ezt észrevette, és elvette tőle a lámpát.

A ma már 29 éves férfi az évek során több tárgyba is szerelmes volt, 2017 óta egy 90-es évekből származó RoboTRoll figurával él párkapcsolatban.

„A RoboTrollal tervezem a jövőmet. Elviszem nyaralni a floridai Orlandóba, és az is benne van a pakliban, hogy egy nap összeházasodunk” – fogalmazott Morris.

A férfi az eBay-en bukkant rá a figurára és ami először megfogta benne, az az arckifejezése, elégedett mosolya volt. Mindezeken felül úgy véli, a robot kék szemei nagyon jól passzolnak kék-szürke testéhez, a megjelenésére pedig a rózsaszín haj teszi fel a koronát.

„Nagyon szerencsés vagyok, mert a családom és a barátaim elfogadják a szexualitásomat. És még ha viccelődnek is vele, támogatnak engem. Az édesanyám nem igazán érti az érzéseimet, de elfogad ilyennek.”

Persze nem mindenki ennyire megértő, Morris megkapta már, hogy mentálisan beteg, sőt a beállítottságát állatiasnak is titulálták. Ő azonban így érzi jól magát, és köszöni szépen, boldog a párkapcsolatában.

(Nyitókép: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top