Család

Ezek a kutyák jobban pózolnak, mint egy átlagcsalád a karácsonyfa előtt

És sokat közülük örökbe lehet fogadni.

Akinek van kutyája, vagy próbálta már valaha egy négylábú kedvességét fotón megörökíteni, jól tudja, hogy nagyjából tíz-tizenöt kép kell ahhoz, hogy a kutya nyugton maradjon, és még ennyi, hogy pont olyan aranyosan nézzen ki a fotón, mint amilyennek élőben látjuk. Az atlantai Melissa Lentz annyira profi ebben a műveletben, hogy nem egy, de tizenegy kutyával egyszerre is végre tudja hajtani.

Fotó: Melissa Lentz

Felül balról: Mia, Pancake és Paxton, alul Benji, Gizmo, Alex, Penny, Donny Lula, Monroe és Rudy. Melissa elmondta, hogy Gizmo, Donny, Monroe és Rudy a sajátjai, a többiek viszont új otthonra várnak – és reméli, hogy aki látja, mennyire jó kisfiúk és kislányok, talán kedvet kap ahhoz, hogy hazavigyen közülük egyet.

És ráadásul a jól sikerült családi fotó Melissa praxisában nem egyszeri eset. A kutyafotó-suttogó azt mondja, hogy nincs különösebb trükkje, csak leteszi a kutyusokat, és megkéri őket, hogy nézzenek rá.

Fotó: Melissa Lentz/Facebook.

Se jutifalat, se játék.

Fotó: Melissa Lentz/Facebook.

A képek nemcsak aranyosak, de nagyon fontos pillanatban is készültek: az örökbe fogadható kutyák ilyenkor tanulják meg, hogy milyen egy valódi otthonban élni.

(The Dodo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top