Család

Utolsó fotó emberekről a haláluk előtt

Sok családnak segített, hogy megoszthatta elhunyt szerette utolsó pillanatát.

Nem lehet felkészülni a pillanatra, amikor el kell búcsúzni valakitől, akit szeretünk. Bizonyos esetekben számítani lehet arra, hogy már közel a vég, máskor azonban teljesen váratlanul, minden előzmény nélkül csap le egy addig tökéletesen átlagosnak tűnő napon.

Vannak, akiknek az segít a gyászban, ha megosztják a fájdalmukat a világgal, ezért az Illúzió Caféblog az Izismile összeállításának nyomán olyan képeket mutatott, amelyeket a felhasználók szerettük halála előtt készítettek. Utolsó pillanataikról a képaláírásokban olvashattok:

A haldokló édesapa szerette volna oltárhoz kísérni imádott lányát. Képes volt rá, még 5 napig élt ezután (Izismile.com)

„96 éves nagymamám 100 éves nagypapám kezét fogja, majd néhány óra múlva örökre eltávozott. 77 évig voltak házasok.”(Izismile.com)

„Bátyám, amint visszaindul a kollégiumba. Pár órával később egy ittas vezető halálra gázolta. Mindennap hiányzik.”(Fotó: Izismile.com)

A nő, aki a mellrákkal vívott kemény csatát, még hozzáment élete szerelméhez a connecticuti kórház kápolnájában. 18 órával később meghalt. (Fotó: Izismile.com)

 

Ha még több történetről olvasnál, kattints az Illúzió Caféblog oldalára. 

(Kiemelt kép: Izismile.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top