Család

Apja keményen megbüntette a rákos osztálytársát csúfoló tinilányt

Egyetértesz a büntetéssel, vagy túl soknak találod?

Kemény büntetést kapott egy 16 éves lány, miután kicsúfolta rákkal küzdő osztálytársát, aki a kezelések miatt elveszítette a haját. Amikor édesapjának tudomására jutott, mit művelt a lánya, választás elé állította: vagy kidobja az összes elektronikus kütyüjét és nem vesz helyette újakat, vagy a lánynak el kell mennie a fodrászhoz és teljesen kopaszra kell borotváltatnia a fejét.

A tini a második opciót választotta. A büntetés része még az is, hogy nem hordhat parókát, míg vissza nem nő a haja, kopaszon kell járnia.

A kép illusztráció! (iStock)

„Nyilvánvalóan volt már közöttük konfliktus előzőleg is, ez azonban nem mentség a viselkedésére. Nem így neveltem a lányomat, és őszintén undorítónak találtam, amikor meghallottam, hogy viselkedett” – írta az apa egy internetes fórumon.

Akadtak, akik szerint a férfi túllőtt a célon a büntetéssel, mások viszont egyetértettek vele. Neked mi a véleményed? Írd meg kommentben!
via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top