Család

Luxus? 3 évig volt szülési szabadságon a topmodell

A Victoria Secret modellje két baba és 3 év után tér vissza a kifutókra.

Még polgári állásba is sok esetben nehéz visszatérni a munkába egy hosszú szülési szabadságot követően, de Behati Prinsloo azon szerencsések között tudhatja magát, akinek ez sikerült, visszatérhet a fehérnemű-kifutókra.

„Nem mindenkinek adatik meg ez a luxus” – ismeri el a namíbiai modell, miután novemberben visszatért a kifutókra, mert közel 3 éves szülési szabadságon volt, miközben világra jött Dusty és Gio, két gyermeke.

A Yahho Lifestyle interjújában elmondta, hogy a terhességei során sok energiát és motivációt érzett végig, hogy visszatérjen a munkába. 

„A társadalom felől hatalmas nyomás érkezik az anyukák és a dolgozó anyukák felé. Nagyon szerencsés vagyok, hogy volt időm, de nem gondolom, hogy ennek luxusnak kellene lennie.”

Prinsloo elmondta, hogy fontosnak tartja, hogy a nők dolgozzanak, hogy visszatérjenek a pénzkeresethez, hogy ne veszítsék el önállóságukat. Mégis, ha úgy érzik, hogy az anyává válásukhoz szükségük van időre, akkor legyen lehetőségük a szükséges időt otthon tölteni, majd annál izgatottabban visszatérni a munkába vagy akár a kifutóra.

„Nem helyeztem nyomás alá magam. Nem csináltam őrült étrendet, és nem próbáltam megölni magam az edzéseken, egyszerűen csak egészséges motivációt éreztem a visszatérésre.”

Via: Yahoo!

Kiemelt kép forrása: Getty Images 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top