Család

Jövő héten visszatérhet Meghan hercegné

Bár Meghan hercegné jelenleg szülési szabadságon van, a nyáron két olyan esemény is lesz, amikor minden bizonnyal megjelenik a nyilvánosság előtt.

Meghan hercegné szülése előtt utoljára március 19-én mutatkozott nyilvános eseményen, azóta csak egyszer láthattuk, amikor Harry herceggel néhány percre megjelentek a fotósok előtt, hogy megmutassák a világnak akkor kétnapos kisfiukat, Archie Harrisont.

Az angol királyi családban a szülési szabadság akár fél év is lehet, Katalin hercegné például ennyi ideig maradt távol hivatalos kötelezettségeitől 2018-ban, Lajos herceg születése után. De ahogy tavaly ő, úgy vélhetőleg Meghan hercegné is megjelenik majd a nyilvánosság előtt a nyáron minimum két alkalommal.

Meghan hercegné március óta szülési szabadságon van (Getty Images)

Az első alkalom a jövő héten, egészen pontosan június 8-án lesz, akkor rendezik ugyanis Trooping of the Colour parádét, vagyis II. Erzsébet hivatalos születésnapi ünnepségét. Jó eséllyel ezen Meghan hercegné is részt vesz majd férje oldalán, ám a kis Archie Harrisont még minden bizonnyal otthon hagyják. 

Egy másik, közelgő eseményen azonban hármasban is láthatjuk majd őket. Ez pedig nem más lesz, mint Archie Harrison keresztelője. A brit uralkodócsaládban általában a születésük után 2-3 hónappal szokták megkeresztelni a gyerekeket, így a május 6-án született királyi bébi keresztelőjére várhatóan júliusban vagy augusztusban kerül majd sor.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top