Család

Nem tudott leparkolni a lány, autós ámokfutást rendezett az apja – videó

Autóknak, kukáknak ment neki a begőzölt családfő, majdnem a saját lányát is elütötte.

Rommá törte a családi kocsit egy apa Dél-Kínában. Az autóval először a lánya próbált meg leparkolni, mert a családfő ivott. A kezdő sofőrnek azonban nem sikerült beállnia a helyre, nekikoccant egy kis fának.

Apjának ekkor elgurult a gyógyszere, és igazi ámokfutásba kezdett. Előbb tolatva kis híján elgázolta saját lányát, aztán nekiment az előbbi kis fának. Összetört pár kocsit, majd nekiment a szemeteseknek – számolt be az RTL Híradó.

A videón úgy tűnik, hogy szándékosan próbálja nekilökni a konténereket a lányának. Közben a család két másik nőtagja hiába próbálta megfékezni a férfit, ő bezárkózott az autóba, és ment még egy kört a széttört kocsival. Egy idő után kiszállt, és mint aki jól végezte a dolgát, hazasétált.

A férfit végül a rendőrök fogták el. Az eset még áprilisban történt, most hoztak ítéletet: az apára 170 ezer forintnak megfelelő bírságot róttak ki, fél évre bevonták a jogosítványát, és 15 nap fogházat is kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top