nlc.hu
Család

Így vezeti apja sportkocsiját egy 3 éves

Videó: leesik az állad, ha meglátod, hogy vezet sportautót ez a 3 éves

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy sok felnőtt megirigyelheti a vezetéstechnikáját!
3 éves gyerek autót vezet

Termetéből adódóan a 3 éves Zayn Sofuoğlu csak úgy éri el a sportautó pedálját, hogy nem lát ki a szélvédő mögül, mégis olyan bravúrosan forgatja a kormányt, hogy néhányan önként visszaadnánk a jogosítványunkat.

A török motorversenyző, Kenan Sofuoğlu legkisebb fia, Zayn a tökéletes példa arra, hogy a vér nem válik vízzé: már most egészen biztos, hogy az apukája nyomdokaiba lép, sőt nagy eséllyel túl is szárnyalja majd a családfőt. A kisfiú még 2 éves sem volt, amikor a sebességért rajongó apukája arról posztolt videókat, hogyan motoroznak ők ketten, azóta pedig az autóvezetést is elsajátította a kis Zayn. 

Saját Instagram-profilt is kapott időközben, amit már több mint 1 millióan követnek, hiszen csupa olyan fotó és videó kerül fel az oldalára, ami cseppet sem megszokott egy 3 évestől. A legutóbbi, nagy port kavart videójában egy fedélzeti kamera segítségével manőverez egy sportkocsival, majd a rövid kiruccanást követően játszi könnyedséggel parkol a Ferrarival.

2021-ben egyébként már sokan támadták az apukát azért, mert komoly veszélynek teszi ki a kisfiát ezekkel a mutatványokkal, őt azonban nem hatják meg ezek a megjegyzések. Az egyik kommentelő azt mondta, hogy abban az országban, ahol ő él, még el is vennék tőle a gyereket kiskorú veszélyeztetése miatt.

Forrás: Via, Nyitókép: TikTok pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top