nlc.hu
Utazás

Egy férfi felhajtott a bringájával az autópályára

Nettó életveszély, ahogy ez a bringás felhajt az autópályára

Majd a leállósávban tekert egy darabon.
biciklis az autópályán

Egy videó terjed a neten, amin az látszik, ahogy egy férfi biciklivel felhajt az M0-ás autópályára, majd ott a leállósávban tekert egy darabon. Az esetről készült videót a Magyar Közút posztolta először.

A posztban azt írják, a biciklis az egyik csomópont felhajtóján ment fel az M0-ásra, majd a következő lehajtónál elhagyta a pályát. 

Szerencsére nem történt baleset az életveszélyes a hajmeresztő manőver során – tették hozzá, és arra kérnek mindenkit, hogy ne kövessék a férfi példáját, és legyünk mindig jól láthatóak, ha biciklivel közlekedünk.

Korábban is mutattunk már be hasonlóan veszélyesen közlekedőket, mint például azt a futárt, aki a budapesti Nagykörúton, a gyalogos zebrán suhant át. A Wesselényi utcára jobbra bekanyarodó autón be volt kapcsolva egy fedélzeti kamera, így felvétel is készült a manőverről, amelyet a Bpiautosok.hu mutatott be. A videón az látszik, hogy a kamerás autó jobbra kanyarodik szabályosan. Elengedi a gyalogosokat, majd folytatná az útját, ekkor érkezik a száguldó futár és hajt át az autós előtt. A futár nemcsak életveszélyesen viselkedett ebben a helyzetben, hanem szabálytalanul is, a gyalogos zebrán ugyanis csak tolhatná a biciklit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top