Család

Kiköpött másai egymásnak, de a szerelmeiket mégsem tudják átverni

Shanae és Renae 19 éves ikerlányok, akik kicsi koruk óta egyforma ruhákat hordanak, még a hajuk árnyalata is egyezik.
ikerek, kikopott masok

Shanae és Renae egypetéjű ikrek, kicsi koruk óta egyforma ruhába járnak, egy főiskolára járnak, angol szakra, egyforma zoknijuk van, ugyanolyan hajhosszabbítási technikával hordják az azonos színárnyalatú hajukat.

A két 19 éves lány teljes szinkronban van egymással, azt mondják, nemcsak testvérek, hanem egymás jóbarátjai is. Persze mint minden iker, ők is bevetettek csínyeket, például elmentek egymás sulis órájára, de természetesen a különbséget senki sem vette észre. Mint mondják, egyedül a középiskolában hordtak különböző ruhákat, mert egyéniségek szerettek volna lenni, de aztán úgy döntöttek, hogy visszatérnek az azonos kinézetre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Check out our TikTok!😊🖤

𝓢𝓱𝓪𝓷𝓪𝓮 𝓪𝓷𝓭 𝓡𝓮𝓷𝓪𝓮 𝓝𝓮𝓵 (@officialneltwinss) által megosztott bejegyzés,

A környezetükben sokan összekeverik őket, de érdekes módon az exbarátaik nem. „Egy régebbi kapcsolatomban a barátom találkozott Shanaevel egy klubban, megérintette őt, és amikor Shanae megfordult, megrémült. Egyből rájött, hogy nem én vagyok” – mesélte Renae.

A lányok úgy gondolják, ez azért lehet, mert a barátaik jobban megismerik őket és a tulajdonságaikat, ezért kibukik ki-kicsoda. Shanae kicsit visszafogottabb, a nyakán van egy megkülönböztető anyajegy is, míg Renae szervezettebb, és neki az arcán van egy plusz anyajegy. Mindenesetre nem semmi, hogy a két lány mennyire szinkronban van egymással:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💞

𝓢𝓱𝓪𝓷𝓪𝓮 𝓪𝓷𝓭 𝓡𝓮𝓷𝓪𝓮 𝓝𝓮𝓵 (@officialneltwinss) által megosztott bejegyzés,

via

(Nyitókép: Shanae and Renae/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top