nlc.hu
Család

Annyira hasonlítanak az ikrek, hogy a rendőrségnek kellett megmondani, ki kicsoda

Nem tudta megkülönböztetni az ikreit, rájuk hívta a rendőrséget a fiatal anyuka

Az Év anyukája címet is kiosztotta magának viccesen a fiúk édesanyja.
ikerfiúk

Teljesen összezavarodott az argentín Sofia Rodríguez, aki két hónapja adott életet az ikreinek, Valentinnek és Lorenzónak. Mivel nem tudta megkülönböztetni a kicsiket, nem látott más megoldást, mint értesíteni a rendőrséget: arra kérte az egyenruhásokat, hogy digitális ujjlenyomataik segítségével mondják meg neki, ki kicsoda a babák közül.

Mint mondta, a fotókon olykor van a gyerekek között némi különbség, de a valóságban teljesen egyformák. Hozzátette azt is, hogy eddig jól boldogult, mert Valentin kezére mindig egy kis kék szalagot kötött, ám az mostanra túl szorosnak bizonyult, így levette. „Tudom, jár nekem az Év anyukája cím” – fűzte még hozzá saját magán viccelődve.

Nem sokkal azután, hogy mindkét baba szalag nélkül maradt, megbetegedtek, és onnantól kezdve eluralkodott a káosz: az anyuka nem tudta követni, melyik fiú melyik, ezért kétségbeesésében a rendőröktől várt segítséget. A kommentelők is jót nevettek a történteken, de az ikres anyák és az ikrekként felnőtt hozzászólók megértésükről biztosították, szerintük ugyanis annak, akinek nincsenek ikrei, halvány fogalma sem lehet róla, mekkora stresszel jár egyszerre két babának gondját viselni.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top