Család

Egy téves SMS-nek köszönheti szerelmét a házaspár

Nem mindennapi pár 30 év korkülönbséggel és nem mindennapi történetekkel.

Kasey és Henry története igazán filmbe illő. Először is azért, mert a pár úgy találkozott, hogy Kasey még 2012-ben véletlenül rossz számra küldött egy SMS-t, Henry pedig válaszolt rá, amiből egy beszélgetés kerekedett, nem sokkal később pedig már együtt mentek egy koncertre. A találkozót szerelem követte, majd házasság. Az első SMS-eiket azóta kinyomtatták, és bekeretezve lógnak a lakásuk falán.

A Missouriban élő pár között egyébként nagy a korkülönbség, a nő 52, férje pedig 22 éves volt, amikor megismerkedtek, azóta 7 év telt el. Többször is mókás helyzetbe kerültek amiatt, hogy a fiút Kasey gyermekének nézték, de ők csak mosolyognak ezen.

Ha ez a két dolog még nem lenne elég érdekes, van egy harmadik is. A házasságkötésük után nem sokkal  Kasey beteg lett, kiderült, hogy a férje tud rajta segíteni, mert tökéletes donor a számára, így a feleségének adta a fél veséjét.

Via

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top