nlc.hu
Család

85 éves férjenek akar szülni a 24 éves lány

Gyereket akar szülni 85 éves férjének a huszonéves lány

Az újdonsült feleség, Miracle Pouge 24 éves, és örömmel állt oltár elé 85 éves férjével. Most újabb nagy lépésre készülnek, azt szeretnék, hogy mielőbb megfoganjon a szerelmük gyümölcse.
szerelmespár 61 év korkülönbséggel

A nyugdíjas férfi és a huszonéves lány történetére az Index figyelt fel. Ismeretségük 2019-re nyúlik vissza, útjaik egy mosodában keresztezték egymást. Hamar rájöttek, hogy az égiek egymásnak teremtették őket, így barátságuk szerelemmé alakult.

A romantikus lánykérésre 2020-ban került sor, amit a lány családja egyáltalán nem nézett rossz szemmel még úgy sem, hogy Charles a nagypapájánál is több mint 10 évvel idősebb. Igaz, az édesapja nehezebben barátkozott meg a gondolattal, mint a többiek, lánya boldogságát látva azonban ő is áldását adta a frigyre.

„Azt tudtam, hogy idősebb, de azt nem, pontosan hány éves. Azt hittem, nem több 60-70-nél, mert olyan jól tartja magát. Még mindig teljesen aktív. Nem érdekel, hogy 55 vagy 100 éves, mert úgy szeretem, ahogy van” – mesélte a friss feleség, aki most családot szeretne alapítani a férjével.

Charles eddig nem lett apa, most pedig mesterséges megtermékenyítéssel szeretnének két kisbabát vállalni. Mindketten tisztában vannak vele, hogy a leendő apuka kora miatt valószínűleg Miracle-nek nagyrészt egyedül kell majd felnevelnie a kicsiket, mégsem szeretnének lemondani a szülőség csodájáról.

Sokan furán néznek a 25 és 54 éves tagokból álló szerelmespárra, Miracle és Charles azonban rajtuk is túltesz!

Fotó: TikTok pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top